Örebro Sportklubb


Vi är ÖSK, MEN VI ÄR INGENTING UTAN DIG

Sedan 1908 har vi spelat fotboll i Örebro och mycket har hänt genom åren. Vi har sett Örebro växa med mer än 100 000 invånare sedan vi startade. Vi har sett generationer av spelare och publik vandra in och ut ur både klubben och livet.

Våra relationer är starka och långa oavsett om vi spelar i medvind eller motvind. Vi har spelat fotboll i alla väder och vi har spelat fotboll genom två världskrig.

När vi startade var fotboll en angelägenhet för få, i dag är vi en del av världens största idrottsrörelse.
Fotboll är i dag gemenskap, tillhörighet och den energi som behövs för att skapa bättre och varmare platser att leva på.

Vi har jublat mer än vi har deppat, vi har skrattat mer än vad vi gråtit och vi minns våra stolta stunder precis som de gånger då allt gått emot oss. Att vi trots 50 år i den högsta serien fortfarande väntar på att kalla oss bäst i Sverige gör oss ännu mer passionerade i det vi gör. När ÖSK spelar skapar vi mening i människors liv, vi skapar en anledning att träffas och att känna.

Vi är ÖSK, men vi är ingenting utan dig.

RÖSTER FRÅN ÖSK-FAMILJEN

L-P ALEXANDERSSON
MÅNGÅRIG FUNKTIONÄR

– Att jobba vid ÖSK:s matcher har alltid varit en självklarhet för mig. Det är enkelt att lägga tid på ÖSK, klubben i mitt hjärta. Man får så mycket tillbaka. Det är en fröjd att tillsammans med andra människor jobba för ett så bra matchevent som möjligt.

CARI ÖSTMAN CARLSSON
PARTNER, MEDLEM, KUBAN

– ÖSK är laget i mitt hjärta och det är på matcherna jag kan känna samhörighet med alla Örebroare. När det går sämre är jag en typisk mamma. Ve den som talar illa om spelarna och tränarna. Tål det lika lite som kritik mot mina egna barn. Mitt humör hänger ihop med hur det går för ÖSK och sällan har jag lika trevligt som när det är hemmamatch.

ALEXANDER LUNDELL
KUBANERNA

– Jag är inte bara supporter till ÖSK. Jag är stolt över att tillhöra ÖSK-familjen. De senaste åren har vi supportrar kommit mycket närmare klubben. Vi har mycket att lära oss av varandra och det känns som att vi går en ljus framtid till mötes.

Kubanerna

VÄSTRA STÅ

Kubanerna

STOLTHET, HJÄRTA, PASSION

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908