Press

information för press & media

Välkommen till Behrn Arena

ÖSK Fotboll hälsar representanter för media välkomna till Behrn Arena. Vi kommer att anstränga oss för att ni ska få ett professionellt bemötande i en miljö som fungerar för er.

Ackreditering

 1. Journalister och fotografer som ska bevaka en match ackrediterar sig senast närmaste vardag före match. Ackrediteringsansökan ska göras av ansvarig på redaktionen. Alltid via mejl till krister.linner@oskfotboll.se

  Varje medieföretag (tidning, nyhetsbyrå, radiokanal, webbredaktion etc.) kan maximalt tilldelas två platser på pressläktaren.

  För ackreditering till våra matcher gäller att ni uppfyller kraven som ÖSK Fotboll och Svensk Elitfotboll ställt upp för säsongen.

  Följande är välkomna till våra pressutrymmen:
 2. » Sportjournalister med giltig presslegitimation utfärdad av Svenska Journalistförbundet
 3. » Sportjournalister med giltigt AIPS-kort
 4. » Övriga journalister efter anmälan av det medieföretag man representerar
 5. » Utöver detta kan ÖSK Fotboll bevilja ackreditering efter individuell prövning

Parkering

Parkering för mediarepresentanter finns i anslutning till arenan. Sväng in från Rudbecksgatan vid Orvar Bergmarks plats, omedelbart till vänster framför hockeyarenan finns P-platserna. Vakt anvisar. Önskemål om p-plats anmäls samtidigt som ackrediteringsansökan. Ange bilens regnummer.

Pressingång

Entré för mediarepresentanter sker vid den norra läktaren (Rudbecksgatan), intill Max-restaurangen. Där får du ackrediteringsbricka, fotoväst och annan nödvändig information.

Pressrummet

På 3:e våningen (hiss eller trappor) finns pressrummet med direktförbindelse till pressläktaren. Laguppställningar och statistik finns att hämta här före, under och efter matchen. Kaffe, vatten och fika kommer att finnas tillgängligt i pressrummet. Presskonferensen sker i pressrummet ca 15 minuter efter slutsignal. Enskilda intervjuer sker på anvisad plats. Ta kontakt med någon av pressvärdarna så hjälper de er. Lämna namn på de spelare/ledare ni vill intervjua så ser vi till att de finns tillgängliga.

WiFi

Nätverk finns tillgängligt i pressrummet. Lösenord står uppskrivet på skyltar.

Fotografer

Fotograferna använder samma pressrum som övrig media på 3:e våningen. Ingång genom pressentrén där fotovästar och ackrediteringsbrickor delas ut. Fotografer går sedan via pressrummet och ut på läktaren för att ta sig till innerplan. Västarna måste bäras av fotografer som vistas på innerplan.

Efter matchen

Brickor och fotovästar återlämnas till pressvärdarna eller lämnas på disken vid pressentrén. Behöver du sitta kvar och arbeta efteråt finns det möjlighet till det i pressrummet, dock inte längre än en timme efter match.

Pressvärdar

Pressvärdar på Behrn Arena är Krister Linnér, Anders Edh och Christer Blohm. Kontakt före, under och efter match: Krister Linnér 0705-601001.

Krister Linnér
Press & ackreditering

0705-60 10 01
Skicka e-post

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908