OM ÖSK FOTBOLL

Allt du behöver veta om världens
vackraste sportklubb

Vi är ÖSK, men vi är ingenting utan dig

Sedan 1908 har vi spelat fotboll i Örebro och mycket har hänt genom åren. Vi har sett Örebro växa med mer än 100 000 invånare sedan vi startade. Vi har sett generationer av spelare och publik vandra in och ut ur både klubben och livet.

Våra relationer är starka och långa oavsett om vi spelar i medvind eller motvind. Vi har spelat fotboll i alla väder och vi har spelat fotboll genom två världskrig.

När vi startade var fotboll en angelägenhet för få, i dag är vi en del av världens största idrottsrörelse.
Fotboll är i dag gemenskap, tillhörighet och den energi som behövs för att skapa bättre och varmare platser att leva på.

Vi har jublat mer än vi har deppat, vi har skrattat mer än vad vi gråtit och vi minns våra stolta stunder precis som de gånger då allt gått emot oss. Att vi trots över 50 år i den högsta serien fortfarande väntar på att kalla oss bäst i Sverige gör oss ännu mer passionerade i det vi gör. När ÖSK spelar skapar vi mening i människors liv, vi skapar en anledning att träffas och att känna.

Vi är ÖSK, men vi är ingenting utan dig.

ÖSK Alliansen

ÖSK som förening bildades redan 1908. Idag omfattar ÖSK-alliansen såväl elit- som breddverksamhet och innehåller ett antal olika idrottsverksamheter som fotboll, bandy, bowling, tennis, handboll, innebandy och ungdom.

Mer information om Alliansen och dess grenföreningar hittar du på: http://www.orebrosk.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908